We rijden minder, zijn met minder voertuigen tegelijk op de weg en toch kunt u ruitschade oplopen. Heeft u een barst of een ster in de ruit van welk voertuig dan ook; wij staan met onze uitstekende service voor u klaar.


Het wegdek heeft het in de afgelopen vorstperiode flink te verduren gehad en we merken dan ook dat u als berijder daar flink last van kunt hebben door opspattende stenen. Zo`n steentje kan flinke schade aanbrengen aan uw voorruit. Wij merken dat er de afgelopen weken meer ruitschades zijn door de afgelopen vorstperiode.

Wij als expert staan voor u klaar om de ruitschade weer vakkundig te verhelpen. We repareren sterren, vervangen de voorruit en zelfs uw dakruit is bij ons in goede handen. Heeft u een traditioneel voertuig, een elektrische, een vrachtwagen of een klassieker?

Voor elk voertuig is de juiste expertise aanwezig om u te helpen.

De functies van een voorruit veranderen snel. Waar het vroeger enkel een bescherming was, dient de ruit tegenwoordig ook voor als hulpmiddel. Zo zitten er camera`s achter de ruit gemonteerd die u waarschuwen als u onbedoeld over de belijning gaat als er plotseling een fietser of voetganger oversteekt en worden er snelheden en verkeersborden geprojecteerd op de ruit. Uw voorruit kan zelfs gedeeltelijk of geheel verwarmd zijn. Zo gaat de ontwikkeling maar door en door. Hiervoor is veel kennis en expertise nodig om uw ruit weer goed en veilig te plaatsen. We gebruiken uitsluitend middelen die voldoen aan de voorschriften van de fabrikant.

Heeft u ruitschade maak dan snel een afspraak op https://www.autotaalglas.nl/vestiging/autotaalglas-alkmaar/ en maak gebruik van onze service. U kunt bij ons gebruik maken van een gratis Leen Mini, leenfiets en kunnen zelfs uw auto bij u ophalen en terugbrengen. Wilt u liever gebruik maken van de service dat we bij u langs komen thuis of op het werk vraag dan naar de mogelijkheden.

Wij hebben een samenwerking met bijna alle verzekering en leasemaatschappijen en regelen alles voor u met uw verzekeraar. Bent u niet verzekerd tegen ruitschade neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Autotaalglas Alkmaar
Zeglis 168
1812 PT Alkmaar
072 547 04 61
alk@autotaalglas.nl