Op diverse zondagen 2024 zullen diverse buurthuizen het toneel zijn voor vele spirituele beoefenaars en belangstellenden. Een Infinity Spirituele Beurs biedt aan circa 25 standhouders de mogelijkheid de bezoekers te verrassen met hun vaardigheden op alle gebied.

U heeft behoefte aan een stukje coaching of rust en helderheid in lichaam en/of geest? Verlichting in uw zwaarder geworden gedachten? Soepelheid in uw spieren en gewrichten? U bent van harte welkom op een van de Infinity Spirituele Beurzen waar u hoe dan ook verlichting zult ervaren.

De ultieme kans om vanuit het nu een doorkijk te krijgen in het onbekende, in de grote eeuwigheid.

Wat kunt u als bezoeker van deze beurs verwachten?
Bekende spirituele consulenten uit de regio en daarbuiten staan u op de geplande zondagen tussen 11.00 en 17.00 uur graag te woord. Als voorbeeld kunt u aanschuiven bij een kaartlezer, handlezer, tenen lezer, bijenwastekenaar, paragnost, wicca, sjamaan etc. Daarnaast zullen diverse standeigenaren hun spirituele items te koop aanbieden. Nieuw voor deze regio zijn de sjamanistische geneeswijzen, zienswijzen en krachtvoorwerpen.

Op zondag 23-06-2024 zal de 13e Infinity Spirituele beurs worden gehouden in Dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras.

Kijk hier voor meer info.