Wenkbrauwen definiëren je gezicht en geven karakter aan je uitdrukkingen. Bij Valk Beauty and Health bieden we een scala aan behandelingen om ervoor te zorgen dat jouw wenkbrauwen er op hun best uitzien.


  1. Waxen en Epileren: Wij gebruiken zachte wax en precieze epilatietechnieken om overtollig haar te verwijderen en je wenkbrauwen vorm te geven volgens jouw voorkeur. Dit zorgt voor strakke lijnen en een verzorgde uitstraling.

  2. Verven: Voor wie op zoek is naar extra definitie en kleur, bieden we wenkbrauwverf aan in verschillende tinten. Of je nu gaat voor een natuurlijke look of een gedurfde statement, onze verftechnieken zorgen voor langdurige resultaten.

  3. Henna Brows: Henna brows zijn geschikt voor als je graag vollere wenkbrauwen wilt en/of langer plezier wilt hebben van de kleur op de haartjes. Henna is verf die in de huid en de haren hecht en zo vollere wenkbrauwen kunt creeren. Henna blijft ongeveer 5 tot max. 14 dagen op de huid zitten, de duur hangt af van de type huid

  4. Wenkbrauwlift: Wenkbrauwlift of Browlamination is een behandeling waarbij we de haartje in de gewenste richting plaatsen dmv speciale lotions. Hiermee kan je vollere wenkbrauwen creeren en/of je wilde wenkbrauwharen temmen. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft 6 weken zichtbaar.

  5. Permanente Make-up (PMU): Bij ons kan je kiezen uit 2 verschillende technieken. De wenkbrauw kan op een heel natuurlijke manier voller worden gemaakt. Wil je de wenkbrauwen wat breder, langer of net wat ronder, dan worden de hairstrokes op die plek gepigmenteerd om de wenkbrauwen een andere vorm te geven. De tweede techniek is powder wenkbrauwen. De gehele wenkbrauw wordt ingekleurd (gepigmenteerd). Bij hairstrokes blijft er nog steeds huid zichtbaar tussen de haartjes. Bij een schaduw wordt echt alles gepigmenteerd. Een Ombre wenkbrauw heeft een heel lichte aanzet en eindigt heel donker in de staart van de wenkbrauw


Bij Valk Beauty and Health streven we ernaar om elke klant een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een snelle touch-up of een complete andere look van je wenkbrauwen, ons ervaren team staat klaar om je te helpen de perfecte behandeling te kiezen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor jouw wenkbrauwen!

www.valk-beauty-health.nl