HEERHUGOWAARD - In 2003 zijn wij gestart met het leveren van beroeps Verkeersregelaars. Het was toen nog echt pionieren in het vak omdat haast niemand van beroepsverkeersregelaar gehoord had. Inmiddels zijn we 20 jaar verder en kunnen wij terug kijken op een geweldige tijd met verschrikkelijk veel trouwe klanten en personeel.


Met een aantal grote bouw en wegenbouw bedrijven hebben wij al vanaf 2005 levering contracten tot op de dag van vandaag. Wij zijn dan ook super trots op onze mensen maar ook op onze klanten die een prettige en professionele samenwerking mogelijk maken. Nu na 20 jaar weten nieuwe klanten en personeel NHB Services nog steeds te vinden. Het leukste is dat dit in bijna alle gevallen door mond tot mond reclame tot stand komt.

Inmiddels is het vak verkeersregelaar veel professioneler geworden dan 20 jaar geleden en ook de inzetbaarheid is veel breder geworden. Zo regel je niet alleen verkeer bij wegwerkzaamheden maar ook bij in en uitgangen van grote bouwprojecten en datacenters, afsluitdijk of bij de aanleg van nieuwe wegen maar soms ook bij calamiteiten of verkeerregelen bij tijdens het snoeien of kappen van bomen.

Wil je ook komen werken in een leuk team als verkeersregelaar / poortwachter?

Je kunt fulltime maar ook parttime werken. Wij betalen je opleidingen. Ben je een fitte 65 plusser en vind je het leuk om nog een aantal dagen lekker aan het werk te gaan in de buitenlucht?

Aarzel dan niet en neem contact op via info@nhbs.nl