Fluitende vogels, dansende koeien en de geur van vers gemaaid gras. We hebben zelfs een zon die weer schijnt! Tijd om de buitenboel aan te pakken. De komende weken delen we in deze nieuwsbrief, onze socials en onze nieuwe (!) website allerlei tips en tricks over klussen voor je tuin en terras, zoals het verwijderen van groene aanslag en het onderhouden van je gazon!

Waarom een knikarmscherm de beste keuze is
Heb je een terras in de volle zon en ben je op zoek naar het meest geschikte zonnescherm? Dan raden wij je een knikarmscherm aan. Zoals de naam al aangeeft, steunt dit scherm op twee of drie armen met een scharnier in het midden. Deze ‘knikken’ als het ware naar buiten wanneer je het scherm uitrolt en vormen een stevige draagconstructie.

Lees meer

Hout voor palen en schutting: nu extra laag geprijsd!
Op zoek naar ronde, vierkante of natuurlijke palen? Of hout voor je schutting? Heb jij even geluk: komende week zijn deze artikelen extra laag geprijsd. Ga je een schutting plaatsen? Dan geven wij je hier uitgebreide uitleg over het plaatsen van een schutting. Succes!

Zie uitleg

Werk met het beste elektrisch gereedschap
Elektrisch gereedschap is ideaal bij het maken van meubels, een verbouwing en het inrichten van je huis. Je kunt er vele bewerkingen mee doen. Denk aan zagen, schuren, lijmen, nieten, slijpen en frezen. Voor al dit gereedschap kom je naar Hubo.

Meer informatie of inspiratie? Kom gerust langs bij Hubo Heerhugowaard langs de middenweg in Heerhugowaard!

https://www.hubo.nl/