DIJK EN WAARD - Je staat er in het dagelijkse leven misschien niet altijd bij stil, maar veel belangrijke spullen zitten vaak verpakt in veilige zakken met een handige gripsluiting. Is het niet om kleine onderdelen bij elkaar te houden, dan is het wel om elektronische componenten gescheiden te houden van de vochtige buitenlucht. In allerlei soorten en maten zijn dit soort gripzakken te verkrijgen. Handig om sieraden, schroefjes, kralen of ander kleinood veilig op te bergen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je gebruikt er een gripzak voor.


Hippe draagtassen

Wil je meer opvallen omdat je iemand iets cadeau wilt doen of heb je een bedrijf die je wilt laten opvallen bij potentiële klanten? Hippe draagtassen in allerlei formaten, kleuren en stijlen helpen je te onderscheiden van anderen. Helemaal als je de draagtassen laat personaliseren en je een tas kiest die duurzaam is. Tassen van jute, papier of katoen dragen bij aan de bewustwording van het belang van een goed leefmilieu.

Biologisch afbreekbare gripzakken

De milieuvriendelijkheid van het gebruikte materiaal gaat ook op voor de stevige gripzakken. Met uitzondering van antistatische gripzakken, die speciaal bedoeld zijn voor elektrostatisch gevoelige componenten, zijn er composteerbare en biobased zakken te koop. Deze zijn volledig gemaakt van PLA, een biologisch afbreekbaar plastic bestaande uit zetmeel van maïs of suikerriet. Met een gerust hart en een schoon geweten gebruik je dit soort zakken in het dagelijks leven. Na gebruik mogen de zakken bij het plastic afval waarna ze volledig worden gerecycled.

Gripsluiting

Omdat gripzakken een stevige gripsluiting hebben kun je ze keer op keer gebruiken. De inhoud is veilig tegen de invloed van vocht en vuil en is luchtdicht. Je hoeft niet bang te zijn dat deze zakken scheuren of dat de sluiting na een paar keer gebruiken stuk gaat. Wil je dit soort gripzakken laten personaliseren met je logo of speciale instructies? Mogelijkheden genoeg wanneer je je goed laat informeren.

Composteerbare draagtassen

De draagtassen zullen ook lang nadat je ze hebt weggegeven nog op verschillende plekken opduiken, omdat ze meerdere malen te gebruiken zijn. Zeker als je hebt gekozen voor de jute draagtas waar aan de binnenzijde laminaat is toegevoegd. Het is een vorm van reclame waar je niets voor hoeft te doen, wanneer je bedrijfsnaam erop vermeld staat. Zijn de tassen op een gegeven moment toch afgeschreven, dan zijn ze industrieel composteerbaar.

Jezelf onderscheiden met mooie draagtassen

Jaren geleden waren er geen andere opties dan alleen plastic tassen en zakken te gebruiken die uit aardolie geproduceerd waren. Wat de impact op het milieu was dachten we niet aan en klimaatverandering had niemand nog echt van gehoord. Met de verpakkingsmogelijkheden van vandaag de dag is er een grote stap voorwaarts gemaakt in de verduurzaming van de maatschappij. Pak je kans en maak nu het verschil met handige gripzakken met speciale sluiting en hippe, stevige en kleurige draagtassen die je bedrijf extra op de kaart zetten.