Als eerste de melding dat de smartphone fotografie workshops van Eckkies.NL gewoon doorgaan in de vakantieperiode. Dus als je geen vakantieplannen hebt, ben je van harte welkom! Inmiddels staan de nieuwe datums online op de website www.eckkies.nl en de Facebookpagina. Check deze via https://eckkies.nl/smartphone-fotografie/


Zo zal Fred deze zomer in juli nog een keer een workshop smartphone fotografie geven in het Zuiderzeemuseum Enkhuizen. Zo tof om dat daar te mogen doen en wat een fotomomenten! En dan is er eind juni/begin juli ook nog de Sail Den Helder. Daar zal hij drie maal een SAIL smartphone workshop inclusief boottocht organiseren. Voor 30 juni zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar, maar dan zit de eerste boot vol. Dus wees er op tijd bij. Ook voor de workshops bij Hortus Overzee en Vlindertuin Vlindorado kunt u zich nog aanmelden.

𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭𝐩𝐡𝐨𝐧𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐞 𝐭𝐢𝐩𝐬.

Dan wil ik nog even de beste tips geven om tijdens de vakantie de mooiste foto’s te maken met je smartphone. Die tref je hieronder aan. Ben je op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje? Dan is zo’n fotografie workshop echt een leuke aanrader. Ik verzorg ze inmiddels door het hele land en ben al te gast geweest bij een aantal leuke bedrijven.


Lees de tips via https://eckkies.nl/vakantie-en-smartphone-workshops/

Delen van dit bericht stel ik erg op prijs.

#tips #smartphonefotografie #workshop #SDH2023