DIJK EN WAARD - Hij kan dienen als extra opbergruimte of als mooie gelegenheid om nog meer van de tuin te kunnen genieten en er is in de meeste gevallen ook nog eens geen omgevingsvergunning nodig om hem neer te zetten. Met een tuinhuis geef je je tuin een aanzienlijke upgrade. Niet alleen in de zomermaanden profiteer je van de meerwaarde ervan, ook in de wintermaanden geniet je van deze comfortabele ruimte. Zeker wanneer je deze geheel naar eigen smaak en inzicht kunt laten ontwerpen.

Omarm het buitenleven

We zijn ons er in toenemende mate van bewust hoe belangrijk het is om tijd buiten door te brengen. De frisse lucht en het groen om ons heen brengen de ontspanning die lichaam en geest zo hard nodig hebben. Een goedkoop tuinhuisje is dan ook een ultieme manier om het buitenleven te omarmen. Heb je specifieke wensen in gedachten, of dient het tuinhuisje om bepaalde redenen een specifieke vorm en afmeting te hebben, dan kun je bij Woodpro je eigen ontwerp laten creëren.

365 dagen per jaar genieten van buiten

Genieten van het zachte lentebriesje? Ondanks de regen toch van een kop koffie in de buitenlucht genieten? Zorgeloos aan de gang gaan met je creatieve uitspattingen? De mogelijkheden van een tuinhuis zijn eindeloos. In ieder seizoen en onder alle omstandigheden is het er comfortabel vertoeven. Zorg je voor een exemplaar dat over de juiste verwarmings- en ventilatiemogelijkheden beschikt, dan kun je er zelfs je kantoor van maken.

De grootste leverancier van op maat gemaakte tuinhuisjes

Met de innovatieve 3D-configurator van Woodpro is het mogelijk om een goedkoop tuinhuisje te realiseren dat geheel aan je vereisten op praktisch en esthetisch gebied voldoet. De configurator maakt het mogelijk om een eigen ontwerp de maken en te realiseren. Niet alleen de vorm en het materiaal van het tuinhuisje bepaal je daarmee zelf, maar ook zaken als de specifieke plaatsing van ramen en deuren. De specialist bewijst dat het ontwerpen van een tuinhuis op maat geen lastige aangelegenheid hoeft te zijn. Woodpro mag zich dan ook de grootste leverancier van op maat gemaakte tuinhuisjes noemen.

Een eigen ontwerp in enkele stappen gerealiseerd

Via de website van Woodpro kies je eenvoudig een template dat je aanspreekt. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van je eigen ontwerp. Op basis van de keuzes die je maakt, wordt direct zichtbaar wat de totaalprijs van het project bedraagt en uit welke elementen deze is opgebouwd. Je zelfgebouwde virtuele tuinhuis kun je bovendien direct in je eigen tuin bekijken, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien.

Duurzaam eindresultaat

Ieder ontwerp wordt door de specialist in tuinhuizen in eigen fabriek gerealiseerd. Dit bespaart niet alleen kosten, maar is ook een duurzame manier van werken. Er wordt bovendien gewerkt met hoogwaardige materialen die garant staan voor een bouwwerk met een lange levensduur.