Carport Harderwijk gaat een wisseling van de wacht plaatsvinden in de bedrijfsvoering.


De heer van Ark volgt hiermee de heer Ruiter op die jarenlang het gezicht van het bedrijf is geweest. Hierdoor kunnen wij nieuwe vernieuwende inzichten nog meer voldoen aan wat de klant vraagt.

Carport Harderwijk maakt van aluminium overkappingen zoals carport, terras en rokersoverkappingen op klantspecificatie. Als basis word veelal gebruik gemaakt van de strakke vormgeving waarbij de watergoot en dak volledig zijn weggewerkt. Hierdoor is het bij velerlei woningen en gebouwen toe te passen zonder afbreuk te doen aan het bestaande ontwerp. Met maatwerk in zowel vorm als maatvoering kunnen wij vele uitdagingen aan. Op het dak kunnen diverse materialen worden toegepast al naargelang de wensen en mogelijkheden zoals polycarbonaat in de diverse uitvoeringen en mogelijkheden, acrylaat, duobond en of glas.

Met de bijzondere kenmerkende van de overkappingen van Carport Harderwijk, dat de framedelen worden gelast en dat er hoegenaamd geen boutverbinding aanwezig is maakt het nog steeds tot een uniek concept. Alle onderdelen worden in eigen fabriek gemaakt Dit alles heeft mede tot gevolg dat het basis frame een levenlang probleemloos in takt blijft. De overkappingen is beloopbaar en volgens NEN 6702 op stootbelasting getest.

Iedere gewenste kleur of kleurstellingen zijn mogelijk.

Een overkapping voor een bv. camper is een aanrader alleen al om het genot van het schoonmaken in het voorjaar. Dit is een met een Carport van Harderwijk een eitje geworden.

Daar komt bij dat het dak grotendeels beschermt is van UV licht waardoor alle naden en aansluitingen minder snel verouderen. Hierdoor kan periodieke onderhoud van het dak worden opgeschoven. Ook accessoires op het dak blijven langer in goede conditie zowel uiterlijk als functioneel. Door de carport blijft het geheel droger en kunnen de dakramen open blijven staan wat de ventilatie weer ten goede komt en u weg kunt rijden in een frisse camper.

Carport Harderwijk kan u helpen met een overkapping waarbij het dak inclusief de geïntegreerde goot niet meer dan 250 mm in beslag neemt. Desgewenst passen wij het dak zodanig aan dat het kan voldoen aan de gestelde eisen van een vergunning.