Camper Profi is bij vele camperaars inmiddels een begrip en vele weten dan ook de weg naar Veendam te vinden. Daar staan wij weer graag voor u klaar in 2021.


Camper Profi is officieel importeur en distributeur van MAXXFan Deluxe. Dit dakluik kan open tijdens het rijden en zelfs bij een flinke regenbui. Ventileren bij verschillende omstandigheden van zowel het weer, of tijdens het koken en een prettiger verblijf voor evt. dieren en/of voorkoming van condensvorming. Te bedienen met een afstandsbediening en hierdoor bent u van alle gemakken voorzien.

Ook is Camper Profi importeur en distibuteur van het AST SoftClose systeem, voor de schuifdeur van Ducato, Boxer en Jumper vanaf 2006.

Daarnaast is Camper Profi ook gespecialiseerd in hulpluchtvering, schotelantennes, stroomvoorziening en levelsystemen. Tevens controleren wij op evt. vochtschade en het herstel hiervan, gascontrole volgens de nieuwste normen en camperbouw.

Ook voor daglichtpanelen, generatoren en Lithium accu’s bent u bij Camper Profi aan het juiste adres. In onze webshop vindt u veel accessoires en onderdelen bestellen. U kunt ons vinden onder: www.shop.camperprofi.nl

Maar de meeste tijd besteden wij aan uw camper wensen, want klanttevredenheid tegen een betaalbare prijs staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zien u graag bij Camper Profi in Veendam.

Camper Profi
Transport 65
9645 KZ Veendam
info@camperprofi.nl
www.camperprofi.nl
www.maxxfan.shop
www.soft-close.nl