Na de succesvolle edities in 2019 hebben wij ook dit jaar weer gemeend een campingspecial te moeten samenstellen. Inmiddels wordt er geadviseerd om vooral binnen eigen land op vakantie te gaan na de coronamaatregelen die sinds half maart van kracht waren. Vrijwel alle campings en glampings zijn inmiddels weer open en zelfs als u over de grens gaat is er toch niets mooiers dan één van de vele campings te bezoeken of er met de camper op uit te gaan.


Nu de versoepelingen van kracht zijn en de zomervakantie gedeeltelijk is begonnen is het wellicht prettig om je alvast optimaal voor te bereiden op een vakantie die nog te komen staat. De zomer en het najaar bieden daar hopelijk nog genoeg mogelijkheden voor.

Wij hopen daarin weer een helpende hand te bieden met praktische tips/links op het gebied van campings. campers, caravans, accessoires, outdoor, glampings en kampeervakanties in eigen land. Onderstaand een overzicht met www.links , redactievermeldingen, en advertorials van al onze deelnemende partijen.

Interesse om hier tussen te komen staan? Neem dan gerust contact met ons op via 072-8200619.


KOPEN, VERKOPEN EN HUREN


Motorhome Depot

Staat garant voor het verstandig kopen of verkopen van uw camper. Motorhome Depot vind het een must om in deze tijd voor zowel koper als verkoper een veilige betaling te kunnen garanderen.

Butlercampers
Bij Butler Campers vindt u altijd een gevarieerd aanbod (occasion) buscampers tegen scherpe prijzen. Onze voorraad buscampers (met hefdak of met vast verhoogd dak) onderscheidt zich door de interessante bouwjaar – kilometerstand verhouding en de uitstekende staat van de campers.

Special Campers
Inspireer jezelf en ontdek de mogelijkheden want met deze speciale camperreizen wordt het gegarandeerd genieten. Ontdek en beleef de vrijheid!

ONDERHOUD

3C Camper Custom Care

Gespecialiseerd in het detailen van campers en caravans. Na het detailen wordt Nanocoating aangebracht om de camper of caravan 5 jaar in optimale staat te houden.
Wij maken uw camper mooi, showroom-klaar mooi zelfs!

Caravan en Camper Service Centre Heerhugowaard
Een begrip op het gebied van onderhoud, schadeherstel en in- en opbouw accessoires van caravan, campers en aanhangwagens in Noord- Holland en ver daarbuiten.


OV Bandenservice

Een caravanbandencheck is een aanrader voor iedere caravan- en camperbezitter. De specialisten van Ov-bandenservice controleren tijdens de caravanbandencheck de bandenspanning, het draagvermogen en het profiel van de banden

Carport Harderwijk
Een overkapping voor een camper is een aanrader alleen al om het genot van het schoonmaken in het voorjaar. Dit is een met een Carport van Harderwijk een eitje geworden.

Van den Enghel Bandenservice
Haal meer uit uw caravan of camper met de beste banden. Bandenservice Van den Enghel uit Purmerend levert banden van alle merken voor uw caravan of camper zodat u veilig op vakantie kunt.

Koene Camperservice
Als het om auto’s gaat, is Koene Auto inmiddels al ruim 50 jaar een begrip in de regio Velsen. Sinds 1998 zijn we gevestigd in ons nieuwe dealerpand aan de Broekerdreef 120 in Velserbroek waar we ook de allerbeste camperservice leveren..

ONDERDELEN

Mastervolt

Mastervolt maakt zich sterk voor een betrouwbare autonome stroomvoorziening. Gespecialiseerd in het managen, omvormen en opslaan van elektrische energie biedt Mastervolt een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik van 300 Watt tot 40.000 Watt. Onze elektrische oplossingen worden wereldwijd toegepast.

Powerboozt
De PowerBoozt Multi-Purpose jump start battery kun je overal gebruiken: in de auto, in de caravan, op de boot en op alle plaatsen waar je behoefte hebt aan power!


Solid Power Systems
Het vernieuwde Solid Power 'Smart'-accusysteem is uniek en innovatief door de modulaire en daardoor ongekend flexibele opbouw. Speciaal ontwikkeld voor ALLE campers. Klein, groot, oud, nieuw, bus, Van, zelfbouw of merk-camper, het maakt niet uit.

FINANCIEEL

Kampeerkrediet
Kampeer Krediet is de specialist op het gebied van geld lenen voor recreatief Nederland. Onze dienstverlening is gericht op het afsluiten van en besparen op financieringen voor (toekomstige) caravan en campereigenaren.

ACCESSOIRES

CamperProfi
U kunt voor alle camper werkzaamheden terecht bij Camper Profi. Of uw camper nu oud, nieuw, groot of klein is. De klant is koning en naar z’n wensen zal dan ook geluisterd worden.

Biketrans
Natuurlijk staan wij bekend om onze Biketrans elektrische fietslift, maar in de loop der jaren is Biketrans niet alleen nog maar de specialist in fietsendragers voor de camper. Zo hebben wij inmiddels ons assortiment uitgebreid met diverse camper accessoires.

Kamperen met de auto
Ben je op zoek naar een avontuurlijke of een bijzondere vakantie? Bij kamperen met de auto helpen we je graag aan een avontuurlijke of een bijzondere vakantie met een Daktent.

LOCATIE

Panoramacamping Gulperberg
Vanuit het dorp vindt u tussen de Limburgse groene heuvels Panorama Camping Gulperberg met prachtige vergezichten en een kronkelend weggetje dat naar boven leidt.

Alpacamping Aan de Waterspiegel
Volop genieten Aan de Waterspiegel achter de Walcherse duinen. Een voormalig landbouwbedrijf met een minicamping, die bovendien bijzondere accommodaties heeft, daarnaast mooie appartementen en een luxe trekkershut.

Camping De Stjelp
In deze tijd van haast, hectiek, stress en drukte is deze plek een oase van rust, waar je in de vrije natuur weer tot jezelf kunt komen.

Camping De Heische Tip
Heerlijk tot rust komen in voor- en najaar óf een spetterende hoogseizoensvakantie samen vieren? Samen met vrienden deze zomer de leukste activiteiten mee maken? Bekijk snel ons programma.

OVERIG

Rijschool Adam-Eva
Met een aanhangwagen, of caravan, leren rijden in Heerhugowaard, doe je bij Rijschool Adam en Eva. In de rijlessen gaan we in op zaken als draaien, achteruitrijden, aan- en afkoppelen, wegrijden en verkeersinzicht.

BEURZEN IN NEDERLAND
11 sep. t/m 13 sep. 2020: Camper & Caravan Wereld Assen
25 sep. t/m 27 sep. 2020: Camperbeurs Hardenberg
07 okt. t/m 11 okt. 2020: Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht
17 nov. t/m 19 nov. 2020: Camper Expo Najaar Houten
Kijk voor een compleet overzicht op www.kampeerbeurzen.nl

Prettige vakantie!


Redactie:
Paul van der Molen / Menno van de Water
Acquisitie: Marco Hamersma