HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 17/10/2020 zijn wij getroffen door een grote brand bij een naastgelegen bedrijf op de Stevinstraat. Uit voorzorg heeft de brandweer onze werkplaats ontruimd. We hebben water en rook schade opgelopen, maar gelukkig is de schade beperkt gebleven.


Hoewel in diverse media werd gesuggereerd dat de brand bij ons is ontstaan zijn wij grotendeels gespaard gebleven hopen wij zo snel mogelijk onze werkzaamheden weer te hervatten.

Mocht u met vragen zitten dan zijn wij bereikbaar op info@caravanheerhugowaard.nl of 072-5723777.

We krijgen heel veel steun van collega bedrijven, vrienden en van klanten en willen deze hierbij ook bedanken voor hun steun.

Caravan Service Centre te Heerhugowaard is een dynamisch bedrijf. Een begrip op het gebied van onderhoud, schadeherstel en in- en opbouw accessoires van caravan, campers en aanhangwagens in Noord- Holland en ver daarbuiten.

Als BOVAG caravan- en camper servicebedrijf voldoen wij aan alle strenge eisen en voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de BOVAG norm. Onze werkplaats is dan ook uitgerust met alle moderne techniek zodat mankementen snel en gemakkelijk zijn op te sporen en te verhelpen.

Ook kunt u bij ons terecht voor advies bij aankoop, bemiddeling, verkoop en verhuur van een caravan. De caravans die door ons in de verkoop worden aangeboden, worden eerst grondig geïnspecteerd en hersteld waar nodig is, zodat u verzekerd bent van een ontspannen en veilige vakantie!

Service gericht, 7 dagen en 24 uur per dag bereikbaar.