Veel mensen huren een camper voordat ze er een kopen. Omdat het netto rendement bij de verhuur van een camper aantrekkelijk is, kreeg Motorhome Depot steeds vaker de vraag om te bemiddelen bij de aankoop van een camper voor verhuur. Tegelijkertijd kreeg Goboony, het grootste Europese verhuurplatform, steeds vaker het verzoek het beheer van de camper voor verhuur ergens onder te brengen.


Goboony en Motorhome Depot Nederland hebben daarop de handen ineengeslagen en zijn een samenwerking aangegaan. Voor de verhuur en het beheer van particuliere campers richtte Motorhome Depot Nederland het dochterbedrijf Motorhome Management & Care op en Goboony het dochterbedrijf Goboony Get & go.

Motorhome Management & Care behoort tot de groep Motorhome Depot Nederland en Caravan Depot Nederland. Dit zijn franchiseorganisaties waar 22 regionale camper- en caravanmakelaars bij zijn aangesloten. De campermakelaars van Motorhome Depot bemiddelen bij de verkoop en aankoop van particuliere gebruikte campers. Daardoor zijn zij continue op de hoogte van de marktontwikkelingen omtrent gebruikte campers. Motorhome Management & Care beschikt over facility centers in het hele land die beheerd worden door Motorhome Depot campermakelaars. Verhuurcampers worden bij één van deze facility centers ondergebracht en hier vindt de inname, uitgifte, schoonmaak, campercheck en onderhoud plaats.

Goboony is gespecialiseerd in het bieden van een platform waar verhuurders en huurders samenkomen. Goboony Get & Go zorgt voor de verhuur van campers die beheerd worden door Motorhome Management & Care.

Dankzij deze samenwerking wordt u volledig ontzorgd en profiteert u van een optimaal netto rendement. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan www.motorhomemc.nl.