Is er tijdens je vakantie schade ontstaan aan de ruit van je camper? Vervelend, maar ook snel opgelost. Autotaalglas Alkmaar is dé specialist om ruitschade snel en vakkundig te verhelpen. Onze vakmensen zijn gecertificeerd en beschikken over de juiste kennis om ruitschade perfect te verhelpen. Voor reparatie, vervanging en kalibratie gebruiken zij speciale apparatuur zodat je na ruitreparatie of -vervanging weer veilig op weg kunt. Bij ons krijg je dan ook levenslange garantie op de montage van de ruit.

Ruitreparatie
Laat een sterretje geen barst worden. Rijd je door met een ster, dan loop je het risico dat deze ieder moment verder scheurt tot een barst. Dit kan gebeuren door temperatuurverschillen: wanneer het vriest en je de autoverwarming aanzet. Of andersom, wanneer het buiten juist erg warm is en je gebruik maakt van de airco.

Bijna alle sterretjes kleiner dan een 2 euromunt (ongeveer drie centimeter) repareren we snel en vakkundig. Is de schade groter? Dan vervangen we de autoruit. Sterren zijn er in verschillende vormen en maten. Ooit gehoord van een ‘koeienoog’, ‘bijenvleugel’ of ‘halve maan’? We repareren alle soorten sterren zodat je weer goed zicht hebt.

Ruitvervanging
Is de schade aan de ruit groter dan een 2 euromunt? Dan kunnen wij de autoruit niet repareren en vervangen we de ruit. Het vervangen van een autoruit duurt gemiddeld 2 uur. Bij een camper hangt de duur van de reparatie af van verschillende factoren, waardoor het in sommige gevallen langer kan duren. Ben je benieuwd hoe lang het duurt om de ruit van jouw camper te vervangen? Bel ons vrijblijvend en we vertellen je er graag meer over.

De ruiten van campers zijn heel divers en daarom kan de levertijd per ruit verschillend zijn. In veel gevallen geldt vandaag besteld, morgen geplaatst. In andere gevallen kan er enkele dagen levertijd op de ruit zitten. Wij zoeken dit graag voor je uit.

Koffie, stilteruimte of leen-MINI
Moet je even wachten tot wij klaar zijn met het vervangen van jouw autoruit? Drink in de tussentijd een kop koffie of werk door in onze stilteruimte met gratis wifi. Geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van onze gratis leen-MINI of leen fiets.

Meer informatie lees je op www.autotaalglas/alkmaar.nl of stuur een e-mail naar alk@autotaalglas.nl.
Telefonisch zijn wij 24 uur per dag te bereiken op 072 547 04 61 of via 0800 0828.
Autotaalglas Alkmaar, Zeglis 168.