GULPEN - Vanuit het dorp vindt u tussen de groene heuvels en prachtige vergezichten een kronkelend weggetje dat naar boven leidt. Het brengt u naar een unieke panoramaplek op de zuidhelling van de Gulperberg. En daar voelt u het, u bent op vakantie!


De unieke en centrale ligging van Panorama Camping Gulperberg, midden in het Zuid Limburgse natuurschoon, maar ook vlakbij interessante en gezellige dorpen en steden zoals Maastricht, Valkenburg, Aken en Luik bezorgt iedereen het ultieme vakantiegevoel.

Wij hebben voor iedereen iets te bieden: voor jong en oud, de actieve vakantieganger en voor de rustzoeker. .

Op onze camping kun je tijdens schoolvakanties Professor Bergje en het volk van de Gulle Gulpen tegenkomen. Elke dag beleven ze spannende avonturen in het meeleeftheater.

En niet te vergeten: voor alle gasten hebben wij GRATIS entree geregeld in het nabij gelegen subtropisch zwemparadijs MOSAQUA.

Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, digitale TV aansluiting en water aan- en afvoer. Maak zonder extra kosten gebruik van onze (verwarmde) sanitaire voorzieningen en WIFI netwerk. Uniek is het magnifieke uitzicht op de Limburgse heuvels. Gaat uw trouwe viervoeter mee? Dan is deze van harte welkom in het huisdiervriendelijke gedeelte van de camping.

Wilt u genieten van het buiten zijn en de beleving van de camping, maar dan zonder gedoe? Kies dan één van onze luxe afgewerkte chalets of gezellige glamping lodges. Kies bijvoorbeeld voor de Lodge de Montagne, geplaatst in 2020, 42m2 en van alle gemakken voorzien, zoals een eigen badkamer en keuken. Goede bedden gewoon in een ‘tent’!

Panorama Camping Gulperberg 365 dagen per jaar geopend. Hoewel kamperen in de winter waarschijnlijk niet het eerste is waar u aan denkt, is het bij ons mogelijk om het hele jaar door te verblijven met zowel uw eigen caravan of camper als in een van onze mooie chalets. Stelt u zich eens voor hoe prachtig het Limburgse heuvellandschap in de winter is! Met 's werelds populairste kerstmarkten in de buurt hoeft u zich geen moment te vervelen!

Wilt u meer informatie?
Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 9 en 17 uur via 043-4502330 of bezoek onze website www.gulperberg.nl en kijk wat er beschikbaar is.

We heten u van harte welkom!