Denk je eraan om definitief te ontharen? Wij gebruiken IPL, waarmee we zowel snel, veilig als vrijwel pijnloos behandelen. Dat voorkomt ongewenste haargroei, zonder dat je last krijgt van ingegroeide haartjes.


80 tot 90% minder haar

We ontharen met IPL of SHR. Op die manier kun je jouw benen definitief ontharen of ongewenste haargroei verwijderen op andere plekken. We gebruiken hoog-energetische lichtflitsen. De behandeling is vrijwel pijnloos, omdat je alleen wat kleine prikjes of tintelingen zal voelen. We behandelen zowel vrouwen als mannen, gemiddeld in 6 tot 10 behandelingen. Daar zit steeds 4 tot 12 weken tussen, om de huid weer goed tot rust te laten komen en de volgende haartjes in de actieve fase te laten komen. Uiteindelijk kunnen we op die manier tot 80 of zelfs 90% definitief ontharen. Je hebt er geen last meer van. De beste resultaten boeken we bij een lichte huidskleur en donkere haren. Het kan minder effectief zijn voor mensen met lichter haar of donkerdere huidtinten. Het is voor de behandeling namelijk belangrijk dat de haartjes pigment bevatten en het contrast tussen haar en huid duidelijk zichtbaar is.

Let op! Blonde, grijze of rode haren kunnen we helaas niet behandelen

Hoe werkt IPL ontharing?

IPL maakt gebruik van breedbandig licht om de pigmenten in haarfollikels te targeten. De lichtenergie wordt geabsorbeerd door het pigment, dat vervolgens in warmte verandert. Deze warmte beschadigt de follikel, waardoor de haargroei wordt verminderd. In tegenstelling tot traditionele methoden zoals scheren of waxen, streeft IPL naar een meer permanente vermindering van haargroei.

Belangrijkste Voordelen van IPL Ontharing:


  • Langetermijnresultaten: IPL biedt het potentieel voor langdurige haarvermindering. Hoewel meerdere sessies meestal nodig zijn voor optimale resultaten, ervaren veel mensen na verloop van tijd een aanzienlijke vermindering van de haargroei.

  • Precisie en Snelheid: IPL-behandelingen bestrijken grotere huidoppervlakken in vergelijking met traditionele methoden, waardoor het een sneller proces is. De technologie maakt ook precieze targeting van haarfollikels mogelijk, met minimale schade aan de omliggende huid.

  • Minder Ingroeiende Haren: Omdat IPL de wortel van het haar aanpakt, is de kans op ingroeiende haren verminderd in vergelijking met methoden zoals scheren of waxen.

  • Gemak en Comfort: IPL-behandelingen zijn over het algemeen minder pijnlijk dan sommige andere methoden voor haarverwijdering. De meeste mensen omschrijven de sensatie als een lichte knappende of tintelende ervaring.

Voordat we aan de behandelingen beginnen is een intake gesprek noodzakelijk!

Bij het intake gesprek bekijken we of je huid en/of haren geschikt zijn, vertellen we je hoe het hele behandeltraject eruit ziet en beantwoorden wij eventueel nog de vragen die je hebt. Ook doen we een testpulse om te kijken of je huid hier goed op reageert en om jou te laten ervaren hoe het is om de behandeling te ondergaan.

Kijk op www.valk-beauty-health.nl en boek nu jou intake in en loop van de zomer haarvrij rond


Valk Beauty and Health
Raadhuisplein 40B
1701EJ Heerhugowaard
0643151430