AMSTERDAM - FC Marlène heeft de uitwedstrijd bij promovendus VNS United met nipt verschil weten te winnen. De ploeg van coach Jeroen de Groot leek op weg naar een gemakkelijke zege, maar gaf een 0-3 voorsprong uit handen. In de slotfase wist men toch nog te zegevieren: 3-4.

In Amsterdam stond de Heerhugowaardse eredivisionist al na zes minuten met 0-2 voor door treffers van aanvoerder Mohamed Attaibi en Stefan Dol. Kort voor de rust wist Amir Molkârâi die marge te vergroten naar drie.

De thuisploeg was echter taaier dan gedacht, zo bleek na de rust. Na vijf minuten kwam men dichtbij, zes minuten voor tijd vond men de aansluiting en met nog drie minuten op de klok kwam men zelfs op gelijke hoogte. In de slotminuut kwam FC Marlène echter toch nog goed weg toen een voorzet van Dol via een Amsterdams been in eigen doel verdween.

FC Marlène staat na zes wedstrijden op een zevende plaats met 12 punten. Op vrijdag 11 november komt Groene Ster Vlissingen, dat een punt meer heeft, maar ook een wedstrijd meer speelde, op bezoek in Heerhugowaard.

FC Marlène 2
Een divisie lager ging FC Marlène 2 op bezoek bij Os Lusitanos met 4-1 onderuit. De reserves van FC Marlène staan na vijf wedstrijden op een negende plaats met drie punten. Komende vrijdag 4 november gaat men op bezoek bij Futsal Rotterdam.