HEERHUGOWAARD - De kans is groot dat FC Marlène met het oog op de play-offs nog een extra "brugwedstrijd" moet spelen. De Heerhugowaardse zaalvoetballers, die zesde staan in de stand, kwam in eigen huis tegen de nummer vijf, Be '79, niet verder dan een 3-3 gelijkspel.

De zesde plaats in de eindrangschikking betekent nog een extra wedstrijd tegen de winnaar van de B-poule en dat is HV Veerhuys. FC Marlène had zich die moeite kunnen besparen door van de gasten uit Berkel-Enschot te winnen en zo de vijfde plaats over te nemen.

In de openingsfase zag het er daar ook zeker naar uit want dankzij twee puntgave treffers van Stefan Dol, één van de weinige ervaren spelers in de door blessures geplaagde ploeg van coach Jeroen de Groot. Tussen de tiende en de twintigste minuut ging het echter mis en namen de Brabanders via treffers van A. Marouane, M. Marouane en Van Ingen zelfs een voorsprong bij rust.

De tweede helft was net een paar minuten op gang toen Dol zijn derde van de avond maakte, maar verder kwam de thuisploeg niet. Komende vrijdag 19 mei moet FC Marlène op bezoek bij Hovocubo alsnog proberen om de vijfde plaats te grijpen, zo niet dan wacht er dus nog een extra duel.