GRONINGEN - De FC Marlène Vrouwen spelen vrijdag 8 april tegen koploper Drs. Vijfje uit Groningen. Inzet is de koppositie in de eredivisie. Op dit moment staat Drs. Vijfje drie punten voor op de Heerhugowaardse zaalvoetbalformatie. Bij winst met een positief doelsaldo van twee goals of meer neemt FC Marlène de koppositie weer over van Drs. Vijfje. De wedstrijd begint vrijdag om 20:30 uur in Sportcentrum ACLO in Groningen.

Gebrand

Na het 3-3 gelijke spel tegen laagvlieger Libertas uit Damwald (Friesland) is de ploeg van coach Monique van der Rijst gebrand op een goed resultaat. Het is de laatste kans op de koppositie en thuisvoordeel in de play-offs.

Bekerfinale

Volgende week vrijdag (15 april) speelt FC Marlène de bekerfinale in het Topsportcentrum in Rotterdam. Tegenstander is Os Lusitanos uit Amsterdam. De Amsterdammers wonnen twee keer van FC Marlène en dus is de ploeg gewaarschuwd. De wedstrijd begint om 18:30 uur. Publiek kan kaarten bestellen via www.knvb.nl/tickets. Er gaat geen supportersbus vanuit Heerhugowaard.