NEDERLAND - Het is weer bijna Valentijnsdag! Op deze dag geven we onze (geheime) liefde of mensen die we enorm waarderen wat extra aandacht, met bijvoorbeeld een bloemetje, cadeautje of kaartje. Tegenwoordig worden niet alleen onze geliefden in het zonnetje gezet. Er wordt juist steeds meer aandacht besteedt aan familie en vrienden op deze dag. Mocht je nog geen plannen hebben, kunnen deze tips je misschien de dag door helpen.


Cadeautips
Wat is er leuker dan een zelfgemaakt cadeau? Denk aan een mooie taart of bonbons, of een leuke fotokaart of collage is natuurlijk ook altijd goed. Wees creatief en zorg dat het vooral uit liefde is gemaakt. Vind je het wat lastiger om zelf een creatief cadeau te bedenken maar wil je toch iets persoonlijks maken? We got you!
Op Greetz.nl kun je bijvoorbeeld zelf chocola of een wijnfles personaliseren d.m.v. een foto en/of tekst.
Wil je uitpakken met een mooie bos bloemen? Bij Topbloemen.nl hebben ze de perfecte boeketten voor je geselecteerd speciaal voor Valentijnsdag.


Wat te doen?

Samen tijd met elkaar doorbrengen is natuurlijk het beste wat je kunt doen. Lekker samen op pad, door het bos wandelen of ga lekker uitwaaien op het strand. Laat voor de verandering je telefoon een keertje thuis, zodat je echt alle aandacht voor elkaar hebt.
Ook kun je natuurlijk lekker thuis blijven. Op de bank hangen met een filmpje, of organiseer zelf een leuke wijn- of bierproeverij! In coronatijd hebben we namelijk geleerd dat je niet altijd de deur uit hoeft om het gezellig te hebben.
Wel zin om er even uit te gaan, maar zit het weer niet mee? Kijk een leuke filmclassic bij Vue! De Titanic is namelijk terug van weggeweest! Hoe romantisch is het om hier samen met je date heen te gaan.

“Liefde gaat door de maag”

Daarom is de perfecte date voor Valentijnsdag natuurlijk om naar een restaurant te gaan. We hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet:
Vind je het leuk om romantisch samen te delen? Ga dan gezellig naar Wonders! Hier kun je samen genieten van een Shared Dining, allemaal kleine gerechtjes dus geen keuzestress! €34,50 p.p.
Wil je echt groots aanpakken met je geliefde? Bij de Beren kun je zelfs een compleet verzorgd huwelijksaanzoek winnen! Vertel jullie verhaal en waarom je je partner ten huwelijk wilt vragen en alles wordt voor je geregeld, van diner, tot ring, tot livemuziek, tot hotelovernachting. Vul hier het inschrijfformulier in.