Kerstmis staat bijna voor de deur! De ideale periode om met je collega’s een gezellige kerstborrel of eindejaarsafsluiting te organiseren. Na twee jaar digitale kerstborrels wordt het hoog tijd om dit jaar iets origineels met elkaar te doen. Even weg van de bedrijfskantine en je werkplek! Gezellig samen de frisse buitenlucht in en je collega’s op een andere manier leren kennen.


Speel een interactieve citygame tijdens de kerstborrel

Het spelen van een stadsspel is een super leuke aanvulling op jullie kerstborrel. Een citygame of stadsspel is een spannend en afwisselend spel die je in iedere stad of dorp met elkaar kunt spelen. Het enige dat je nodig hebt, is je smartphone met gps verbinding, de spelcode en je collega’s natuurlijk.

Ben je door de drukte wat later met het organiseren van de kerstborrel of eindejaarsfeestje? Met deze last minute tip kom je gegarandeerd met een originele buitenactiviteit. Heel fijn dat je de citygames van City Adventures tot 24 uur voordat jullie gaan spelen kunt bestellen. Alles werkt verder digitaal, zelfs het spelpakket met handige checklist en tips komt via de mail binnen.

Het leuke is dat je er echt even uit bent. Je kunt deze citygames in iedere stad of dorp spelen, dus ook vlakbij jullie werk. Zoek een gezellig restaurant om naderhand jullie overwinning te vieren en je hebt een compleet uitje.

Het meest gespeelde stadsspel tijdens bedrijfsfeestjes is The Hunt: een tactisch en spannende spel waar je letterlijk in de huid kruipt van zowel een crimineel als een jager. Welk team heeft de beste tactiek en wie toont het meeste lef? Hans speelde dit spel onlangs met zijn collega’s: “Fanatiek? Nee hoor, dat zijn wij helemaal niet! Whahaha... Nooit verwacht dat we zo hard zouden rennen, het zweet stond ons op de rug. Echt een aanrader!”

Ook een heel leuk spel is Escape the City: een creatieve escape tour die je met meerdere teams tegelijk kunt spelen. Ook Sherlock is leuk om met collega’s te spelen. Samen los je de moordmysterie op als een echte Sherlock Holmes. Tijdens het spelen van een stadspel leer je je collega’s op een andere manier kennen. Je ontdekt bijvoorbeeld dat die rustige collega een hele verrassende fanatieke kant van zichzelf laat zien. Of dat accountmanager Victor veel detective skills blijkt te hebben!


Ook leuk om te weten: je speelt al een citygame voor € 7,80 per persoon. Toch fijn om de kosten van je kerstborrel of eindejaar-/ nieuwjaarsfeestje laag te houden.

Boek jouw originele kerstuitje of nieuwjaarsactiviteit op de website van: City Adventures