ZUID-SCHARWOUDE - De Bomenbuurt in Zuid-Scharwoude wordt aangepakt. De riolering, het groen en de bestrating zijn toe aan vernieuwing zodat het weer aansluit op de wensen van deze tijd.


Het ontwerp van de herinrichting willen we graag samen met de bewoners maken. Daarom organiseren wij een bijeenkomst om te inventariseren wat de wensen en ideeën zijn. Ook zijn er vakspecialisten riolering en drainage, groen, verkeer en klimaatadaptatie aanwezig om vragen te beantwoorden.

De bijeenkomst is donderdag 28 september 14.00 en 20.30 uur in café De Roode Leeuw, Dorpsstraat 440 in Zuid-Scharwoude. Iedereen is welkom en kan gewoon binnenlopen.

Klankbordgroep namens de buurt

Om alle wensen te inventariseren en afwegen zijn we daarnaast op zoek naar betrokken bewoners van de Bomenbuurt die in een klankbordgroep met ons meedenken. U kunt zich op 28 september opgeven voor deze klankbordgroep of via bomenbuurtZS@dijkenwaard.nl.

Alle informatie over het project kunt u ook vinden op www.dijkenwaard.nl/wonen-en-leven/bouwprojecten onder het kopje Bomenbuurt Zuid-Scharwoude: herinrichting.