DIJK EN WAARD - Van 20 tot en met 25 maart 2023 zijn de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen in Noord-Holland Noord. Ruim 150 bedrijven openen hun deuren voor potentiële werknemers, buurtbewoners, studenten en andere belangstellenden. Ook gemeente Dijk en Waard doet mee. Op zaterdag 25 maart zetten wij de deuren van het gemeentehuis aan de Parelhof in Heerhugowaard open.


Tijdens de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen kunnen inwoners kennismaken met bedrijven en zien hoe er wordt gewerkt in heel Noord-Holland Noord. Werkzoekenden ontdekken welke mooie kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn. Scholieren en studenten zien wat er in de regio allemaal voor werk gebeurt en dat er ook dicht bij huis carrièremogelijkheden zijn. Maar het is ook een mooi moment om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.

Meld je aan

Ben je werkzoekend, op zoek naar een stage of nieuwe carrière? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar werken bij een gemeente en in het bijzonder bij gemeente Dijk en Waard? Meld je dan nu aan voor 25 maart via www.kbbbd.nl