LANGEDIJK - Waar in Langedijk ziet u graag meer restaurants of cafés? Is er genoeg horeca voor jongeren? Laat het ons weten op www.horecalangedijk.dtnp.nl. Geef suggesties door en reageer op anderen. Kom met ideeën en help ons kansen te vinden voor de horeca in onze gemeente. Burgemeester Kompier: "We staan open voor experimenten."

Naast nieuwe locaties voor horeca en het aanbod voor jongeren, kunt u nog meer suggesties geven. Bijvoorbeeld voor horeca bij verenigingen of in buurthuizen, is het onmisbaar of juist een bedreiging voor de 'gewone' horeca? Hoe zit het met openingstijden op terrassen, zou dat per restaurant en café verschillend moeten zijn of juist overal hetzelfde? En wat als we straks gefuseerd zijn met Heerhugowaard, wordt ons horecabeleid hetzelfde of zijn er punten waarop Langedijk moet afwijken? Ga naar www.horecalangedijk.dtnp.nl en geef uw suggestie door.

Snel en eenvoudig reageren
Een suggestie of reactie achterlaten is heel eenvoudig. Ga naar de website, selecteer een onderwerp in het menu aan de linkerkant, lees de situatie en afweging en laat vervolgens onderaan de pagina uw suggestie achter. U kunt daar ook reageren op andere suggesties. De website is open tot 17 augustus 2020.

Van 'alles op tafel' naar 'samen om tafel'
Eerder dit jaar zijn er afzonderlijke gesprekken geweest met horecaondernemers, verenigingen en inwoners om alles op tafel te leggen. Het verslag staat op www.horecalangedijk.dtnp.nl. Nu gaan we samen om tafel. Vanwege corona hebben we ervoor gekozen om dat online te doen. Op basis van alle inbreng worden conclusies getrokken als bouwstenen voor een nieuw horecabeleid.