DIJK EN WAARD - De gemeente Dijk en Waard heeft overeenstemming bereikt met de curator over het overnemen van personeel, de opstallen en inventaris van Stichting Social Leisure (SSL)/ Langedijk Actief B.V. Daarmee is het faillissement van SSL afgewikkeld. Werknemers zijn op de hoogte gesteld en zijn uitgenodigd voor gesprekken op korte termijn. De gemeente wil zwembad de Bever en de inventaris van alle sportaccommodaties overnemen.


Abonnementen blijven geldig
Daarnaast is er duidelijkheid voor inwoners die zwemlespakketten en -abonnementen hebben gekocht voor zwembad Duikerdel. Deze blijven geldig voor gebruik in Duikerdel. De gemeente neemt alle pakketten en abonnementen van de Duikerdel over en daarmee kunnen de mensen die al geld hebben uitgegeven aan pakketten opgelucht ademhalen.

Duikerdel
Zwembad Duikerdel gaat naar verwachting medio januari weer open onder de vlag van het nieuwe sportbedrijf Dijk en Waard Sport B.V. Wethouder Does: "We willen deze zo snel mogelijk weer openstellen, maar we hebben de tijd nodig om betaling- en administratiesystemen opnieuw in te richten en we moeten de personele bezetting op orde hebben. Want alleen dan kan iedereen weer veilig zwemmen."

Inwoners die vragen hebben met betrekking tot deze afwikkeling en wat dat betekent kunnen vragen mailen naar post@dijkenwaard.nl.