LANGEDIJK/HEERHUGOWAARD - Vanaf vandaag kan iedereen zijn kijk op Dijk en Waard delen op het online gespreksplatform 'Onze kijk op Dijk en Waard'. Dromen over de toekomst van de nieuwe gemeente, mooie herinneringen aan de dorpen en wijken en concrete ideeën over fijn wonen en leven in Dijk en Waard worden daar verzameld om zo samen - inwoners, ondernemers, organisaties en gemeente – kleur te geven aan de nieuwe gemeente.

Meepraten, meedenken en mee dromen over Dijk en Waard kan door een verhaal te plaatsen op het gespreksplatform maar ook door een creatieve bijdrage te uploaden, zoals een gedicht, foto of tekening. Het platform is te vinden op www.onzekijkopdijkenwaard.nl.

Prikborden op locatie
Het delen van jouw Kijk op Dijk en Waard kan in augustus ook fysiek. Op meerdere locaties in Langedijk en Heerhugowaard worden prikborden geplaatst waar je jouw verhaal, foto of andere creatieve uiting kunt delen.

Elkaar leren kennen
Onze kijk op Dijk en Waard is een proces om elkaar beter te leren kennen en te komen tot een gezamenlijk toekomstbeeld (en hoe we daar samen aan werken). Daarmee wordt Onze kijk op Dijk en Waard een handvat voor het nieuwe gemeentebestuur en alle partners in Dijk en Waard. Naast het gespreksplatform en de prikborden zijn er dit jaar ook nog koffietafelgesprekken, straatinterviews, een foto-expositie en een wijkgesprek om samen kleur te geven aan Onze kijk op Dijk en Waard.