DIJK EN WAARD - De raadsleden Carmen Bosscher en Dennis Koopman uit de gemeenteraad van Dijk en Waard sluiten zich per direct aan bij BVNL, de nieuwe partij van Tweede Kamerlid Wybren van Haga.


"In BVNL zien wij een fatsoenlijke en stabiele rechtse liberale partij waarbij het gaat om de inhoud", aldus Bosscher en Koopman. "BVNL stelt de inwoners centraal. Dat hebben ze met tal van petities, een burgerinitiatief opschalen zorg en vele Kamervrsgen, ook over kwesties die spelen in de regio, sinds hun oprichting bewezen."

Voor BVNL Dijk en Waard zijn respect en oprecht luisteren naar elkaar sleutelwoorden.
"De inwoners willen we daarom volop bewust maken van de instrumenten die zij kunnen gebruiken. Zij zijn immers onze werkgevers, niet andersom," aldus beide raadsleden die de komende jaren van BVNL Dijk en Waard een stabiele bestuurspartij willen maken. "We doorgroeien naar meerdere zetels, zodat we in de toekomst het verschil kunnen maken."

Van Haga blij met twee aanwinsten
Vanuit Den Haag reageert de BVNL-voorman enthousiast met de twee aanwinsten Carmen Bosscher en Dennis Koopman die in Dijk en Waard het BVNL-geluid gaan laten horen. "Blij dat steeds meer mensen zien, dat niet het veroorzaken van ophef maar het knokken voor de mensen in het land in het belang van Nederland is," aldus het Kamerlid.