DIJK EN WAARD - De gemeente Dijk en Waard organiseert een veteranenavond voor onze veteranen. De bijeenkomst is vrijdag 5 juli van 17.00 tot 23.00 uur in De Binding in Zuid-Scharwoude.

Elk jaar vindt de Nederlandse Veteranendag plaats. Op deze dag staat Nederland onder meer stil bij de inzet van de Nederlandse militairen in het verleden, maar ook bij vredesoperaties die nu in verschillende delen van de wereld plaatsvinden. Ook lokaal hebben we aandacht voor onze veteranen: de Dijk en Waardse Veteranenavond is op vrijdag 5 juli.

Voor alle veteranen


Veteranen die in de gemeente Dijk en Waard wonen zijn van harte welkom. Veteranen die geregistreerd zijn bij de Stichting Veteraneninstituut in Doorn hebben een persoonlijke uitnodiging gehad. Bent u oorlogsveteraan, maar niet geregistreerd bij de Stichting Veteraneninstituut? Dan bent u ook van harte welkom met uw introducee (partner, begeleider). Dit geldt ook voor veteranen die nog in actieve dienst zijn. U kunt zich aanmelden per e-mail of telefonisch bij Tamara Poncin-Udo, kabinetszaken gemeente Dijk en Waard, tel 072-5755555 of e-mail: kabinetszaken@dijkenwaard.nl. Doet u dit alstublieft voor 25 juni a.s.

Wall of Honour

Inwoners kunnen deze dag hun blijk van waardering uiten op de zogenaamde Wall of Honour. Er worden twee van deze Wall of Honours geplaatst: één in de centrale hal van het gemeentehuis (Parelhof 1, Heerhugowaard) en één in De Binding (Bosgroet 12, Zuid-Scharwoude). Het betreft hier een (zeil)doek waarop u een witte anjer kunt spelden en een bijbehorende tekst kunt toevoegen.