Bewolkt20.9 ℃

John's fietsreparatie op lokatie in heerhugowaard

John's fietsreparatie op lokatie


Het verhaal begon met het nieuw leven inblazen van slechts één enkele fiets. In 2011 werd John’s fietsreparatie op lokatie opgericht en sindsdien is het bedrijf alleen maar gegroeid. Ik, John Kassing, zet mijn passie voor fietsen en de reparatie van fietsen graag in om u fietsen aan te bieden of uw fiets te repareren tegen een betaalbare prijs. Ik hanteer een transparante vorm van communicatie. Zo krijgt u altijd van tevoren de benodigde informatie over de prijs en mijn diensten. De prijzen zijn altijd inclusief voorrijkosten en arbeidsloon. Bij John’s fietsreparatie op lokatie komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Ik sta achter mijn producten en fietsen en geef u graag een fiets die volledig aan uw wensen voldoet, zonder dat u hier torenhoge bedragen voor hoeft te betalen. John’s fietsreparatie op lokatie is dé mobiele fietsenmaker in Dordrecht en Heerhugowaard.

Ik ben uw mobiele fietsenmaker in Dordrecht op maandag en dinsdag. En in Heerhugowaard op woensdag, donderdag en vrijdag.

Ik verricht de reparaties snel, secuur en voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klik op de groene knop om een afspraak in te plannen!

Foto's van John's fietsreparatie op lokatie

John's fietsreparatie op lokatie image 1
John's fietsreparatie op lokatie image 2
John's fietsreparatie op lokatie image 3

Zoek een bedrijf in Dijk en Waard:

Adres
Jacques Perklaan 79
1703 SL  heerhugowaard
Mobiel
06-25141517
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over John's fietsreparatie op lokatie. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map