LANGEDIJK - Ben je op zoek naar manieren om jouw werkplezier te vergroten en daarmee jouw energie, fitheid en productiviteit te bevorderen? Dan is deze korte cursus in 2 bijeenkomsten, precies wat je nodig hebt! Op donderdag 7 en 21 maart geven Mieke Beemterboer en Ciska Gijsbers van 7 x Gezond een cursus om je werkplezier te vergroten. Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks van het Health Podium.

Boost je werkplezier

Werkplezier is een essentieel onderdeel voor een gezonde en gelukkige werkomgeving. Of dit betaald werk, vrijwilligerswerk of mantelzorg is, maakt niet uit. In deze workshops kijken we naar de energiebalans en we leren je dat er 4 gebieden zijn waarop je jouw werkplezier kunt vergroten. Dit kan stap voor stap leiden tot een mooi resultaat.

Aanmelden

Wil je meer weten over 'Boost je werkplezier?' Je bent van harte welkom op donderdag 7 en 21 maart in de bibliotheek in Langedijk (Bosgroet 4, Zuid-Scharwoude). De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44. De bijeenkomst is van 19.30 – 21.00 uur.

Health Podium

Vanuit het preventieakkoord Dijk en Waard worden er in het voorjaar 2024 tal van activiteiten georganiseerd rondom gezondheid. Het Health Podium is één van die activiteiten. Het Health Podium in Bibliotheek Kennemerwaard is een fysiek podium waar mensen toegang hebben tot informatie en activiteiten die gericht zijn op gezondheid en welzijn. Hier worden workshops, lezingen en bronnen aangeboden om mensen te inspireren en te informeren over een gezonde levensstijl en zelfzorg.