HEERHUGOWAARD - Afgelopen zaterdag is de Heerhugowaardse horecaondernemer Arie Mulder overleden. Mulder stond bekend als de eigenaar van lunchroom Mr. Cocker, later lunchroom La Terrasse, in winkelcentrum Middenwaard.


Mulder overleed zaterdag plotseling op 68-jarige leeftijd. In het overlijdensbericht laat de famile weten: "Geschokt omdat het zo snel ging, en intens verdrietig door dit grote verlies, hebben wij afscheid moeten nemen".

Mulder wist van lunchroom Mr. Cocker een begrip in het Heerhugowaardse winkelcentrum te maken. Velen hebben er gezeten onder het genot van een kop koffie of een ijsje. Het overlijden van Mulder zorgt dan ook voor vele reacties op social media. "Een groot verlies van een markante man", laat iemand weten en "Ik kan mij Middenwaard zonder hem nauwelijks voorstellen" zegt een ander. De afgelopen jaren werkte hij samen met vrouw Marlies en zoon Bart in lunchroom La Terrasse.

Ook bij voetbalvereniging Reiger Boys staat men stil bij het overlijden van Mulder, alwaar hij vele jaren sponsor was van het roemruchte "Mr. Cocker-team". "We herinneren ons heel goed de prachtige weekends in binnen- en buitenland samen met Arie en Marlies en de gezellige feesten bij Arie in de zaak", zo laat de club weten.

Komende zondag 29 oktober vanaf 14.00 uur is er in Uitvaartcentrum Waerdse Landen gelegenheid om afscheid te nemen van Arie Mulder.

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.