HEERHUGOWAARD - Wat zou jij doen als je in een waanzinnige boomhut woonde? Laat je fantasie de vrije loop en speel mee met de Theaterklas bij Cool kunst en cultuur. De klas gaat op woensdag 10 februari van start voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

De waanzinnige boomhut

In de Theaterklas kunnen kinderen hun opgebouwde energie van de afgelopen periode kwijt. We spelen namelijk we het bekende verhaal van ‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ en laten we onze fantasie volledig de vrije loop. Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en natuurlijk een snoepjesmachine! Zo beleven we net als Andy en Terry de wildste avonturen.

Daarnaast leer je in de Theaterklas alles over grime en nemen we een kijkje achter de schermen van het theater. Aan het einde van de cursus zetten we een waanzinnig leuke voorstelling op de planken.

Inschrijven
Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygenpas op www.coolkunstencultuur.nl of neem contact op met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl.