HEERHUGOWAARD – De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus strijkt het circus neer in Heerhugowaard met een vernieuwde show. De grote circustent wordt opgebouwd op het evenemententerrein in Stadspark de Parel aan de Diamant.


Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een nieuwe show van bijna twee uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 4 augustus om 19:00 uur, zaterdag 5 augustus om 15:00 en 19:00 uur, zondag 6 augustus om 11:00 uur, woensdag 9 augustus om 15:00 uur, vrijdag 11 augustus om 19:00 uur, zaterdag 12 augustus om 15:00 en 19:00 uur en de laatste voorstelling is op zondag 13 augustus om 11:00 uur. Vervolgens reist het circus verder naar Landsmeer waar van 18 tot en met 27 augustus voorstellingen worden gegeven.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 10:00 tot 11:00 uur. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle