HEERHUGOWAARD - In de laatste week van januari en de eerste week van februari starten diverse creatieve cursussen voor jong en oud(er) bij Cool kunst en cultuur. Denk aan Muziek voor dreumesen en kleuters, de Improvisatieklas, Zangklas en Fotografiecursus; meld je aan en ontdek jouw talent!

Muziek maken is slim!
Muziek maken is niet alleen leuk, het is ook een belangrijk instrument voor de ontwikkeling van jonge hersenen. Daarom gaan in de eerste week van februari weer diverse basiscursussen van start! In Muziek voor dreumesen (1-2 jaar), peuters (2-3 jaar) en Muziek voor kleuters (4-6 jaar) ontdekken kinderen dat overal muziek in zit. Samen zingen we liedjes en doen we muziekspelletjes.

Houd je van muziek maar weet je niet welk instrument bij jou past? Meld je dan aan voor de Instrumentenproeverij (6-12 jaar) en maak kennis met alle instrumenten. Vervolgens kies je drie instrumenten uit waar je nog een aantal verdiepende lessen op volgt.

Improvisatietheater
Onvoorbereid iets bedenken én uitvoeren, dat is improviseren! Tijdens de cursus Improvisatietheater (12-18 jaar & 18+) maak je kennis met een nieuwe spelvorm waar we direct mee oefenen. Samen werken we toe naar een eindvoorstelling, waar we diverse improvisatiescènes laten zien aan het publiek. Humor mag hierbij natuurlijk niet ontbreken!

In het atelier
Ook Atelier Cool barst uit zijn voegen van creativiteit. Zo is er de Kunstklas Kids (6-12 jaar), waarin de kinderen aan de slag gaan met allerlei verschillende materialen en technieken en ontdekken welke ‘grote meester’ in hen schuit. Daarnaast is er een Fotografiecursus (18+) waarbij je alles uit je camera leert halen en leer je tijdens de cursus Tekenen & schilderen (12-18 jaar & 18+) alles over de juiste technieken op papier en doek.

Meer informatie & aanmelden
Kijk voor het volledige les- en cursusaanbod, de kortingsmogelijkheden en inschrijven op www.coolkunstencultuur.nl/educatie of neem contact op met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl