KOEDIJK - Dali woningstoffering is een stoffeerbedrijf wat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd in het leggen van laminaat en houten vloeren in diverse designs alsmede het ophangen van zonweringen. Afgelopen week zijn wij van XYTO Media mee geweest op een van de klussen van Dali Woningstoffering en hebben wij hier een video van gemaakt. Neem gerust contact op met Dali woningstoffering via: 06-15 47 87 67 of info@dalistoffering.nl.


DALI WONINGSTOFFERING:

"Wij bezitten geen showroom maar komen graag bij u langs voor advies.Dali Woningstoffering is al vele jaren gevestigd in Koedijk. Dali bestaat sinds 1999 en heeft in de tussentijd een ruime ervaring opgedaan in de woningstoffering. Het bedrijf is voortgekomen uit het familiebedrijf H. van der Linden woningstofferingen. De familie zit reeds meerdere generaties in het vak en kan naast houten vloeren, laminaat en PVC ook het leggen van tapijt en vinyl voor u verzorgen.Dali is u graag van dienst met allerlei toepassingen op het gebied van woning- en projectstoffering.

De mogelijkheden binnen het bedrijf lopen uiteen van het leveren en leggen van diverse vloeren tot het plaatsen van raambekleding. Daarnaast komt Dali Woningstoffering graag bij u thuis langs, eventueel ook in de avonduren, voor een gratis deskundig advies en een vrijblijvende offerte afgestemd op uw wensen..Alle ruimtes worden waar nodig vakkundig opgemeten en ook op het gebied van ondervloeren krijgt u een advies op maat.Neem vrijblijvend contact op en maak direct een afspraak bij u op locatie.

Contact informatie
Dali stoffering
De Klip 241831 AR Koedijk

Bel ons: 06-15 47 87 67
E-mail: info@dalistoffering.nl"