HEERHUGOWAARD - Nog maar 2 weken voordat de Kinder Vakantie Spelen van Buurthuis de Hoeksteen beginnen! Wij hebben er alvast zin in. Jij ook? Meld je dan snel aan!


Heb jij er ook zo’n zin in? Aan het einde van de zomervakantie, van 28 augustus tot 1 september is de Kinder Vakantie Spelen er weer.

We hebben dit jaar weer allerlei leuke activiteiten op het programma staan. We gaan knutselen, spelletjes spelen, speuren door de hele buurt en zelfs met een grote bus een dagje naar een grote speeltuin! Welke speeltuin blijft nog even geheim, maar het wordt weer een groot feest! Misschien krijgen we zelfs nog wel bezoek van onze twee mysterieuze gasten.

De grote kinderen (groep 5 - 8) blijven woensdagnacht slapen in het park van Luna, in een grote circustent. Dat is natuurlijk super spannend, maar ook super gezellig!

De KVS is voor basisschoolkinderen van groep 1 tot en met 8. De kinderen komen een week lang elke dag een dagdeel naar het buurthuis toe om daar gezellige spelletjes en andere activiteiten te doen.

Heb je er nu ook zin in gekregen? Meld je dan nu aan via https://buurthuisdehoeksteen.nl/kinder-vakantie-spelen/

Wees er snel bij want VOL=VOL! Tot snel!