ZUID SCHARWOUDE - Op zaterdag 25 november geven Mieke Beemsterboer en Ciska Gijsbers informatie over de kracht van gezonde voeding. Je energieker voelen, je immuunsysteem versterken en een lang en gezond leven leiden? Ga aan de slag met informatie over de kracht van gezonde voeding en op welke manier je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. De basis wordt gevormd door eenvoudige en praktische manieren om gezonde keuzes te maken in je dagelijkse eetpatroon. Mieke en Ciska geven inspiratie om de juiste stappen te zetten richting een gezonder eetpatroon.

Aanmelden

Wil je meer weten over de kracht van gezonde voeding? Je bent van harte welkom op zaterdag 25 november, 11.00 – 12.00 uur in de bibliotheek in Langedijk (Bosgroet 4, Zuid-Scharwoude). De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44.

Health Podium


Vanuit het preventieakkoord Dijk en Waard worden er in najaar 2023 en voorjaar 2024 tal van activiteiten georganiseerd rondom gezondheid. Het Health Podium is één van die activiteiten. Het Health Podium in Bibliotheek Kennemerwaard is een fysiek podium waar mensen toegang hebben tot informatie en activiteiten die gericht zijn op gezondheid en welzijn. Hier worden workshops, lezingen en bronnen aangeboden om mensen te inspireren en te informeren over een gezonde levensstijl en zelfzorg.