HEILOO/HEERHUGOWAARD - Vandaag 17 februari heeft de 12-jarige DJ- en producer Jesse Groen die onder DJesse (artiestennaam) draait, zijn eerste single ‘We gaan springen’ uit op alle platformen.

Vanaf het eerste moment dat de jonge DJesse achter de draaitafel stond, was het duidelijk dat zijn passie maar bij één muzieksoort lag; feestmuziek.

Ook al bleef iedereen maar zeggen dat het beter voor hem was om andere muzieksoorten te omarmen, DJesse was en is niet te vermurwen. Hij wil feestmuziek draaien en uitbrengen, punt. Dat is waar hij blij van wordt en om eerlijk te zijn, hij heeft gelijk. Zodra hij achter de draaitafel verschijnt en feestmuziek ten gehore brengt, dan verandert er iets in de zaal en straalt hij onoverwinnelijkheid uit. Zowel kinderen als volwassenen worden vrolijk en de tent staat vrijwel onmiddellijk op zijn kop.

Feest DJ DJesse is met zijn twaalf jaar dan ook een bijzondere verschijning. Zijn draaikwaliteiten zijn uitzonderlijk, hij springt en danst als een doorgewinterde artiest en ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij voor zowel volwassenen als kinderen al menig feestje gebouwd.

Zijn debuutsingle ‘We gaan springen’ is feestmuziek van het zuiverste water. Het is een mooie mix van een vrolijke carnavalskraker en een dynamische stadionsong, waar jong en oud letterlijk van gaat springen.

Hierbij de link naar het nummer!