ZUID-SCHARWOUDE - Pilates en Yoga zijn beide populaire vormen van lichaamsbeweging en zijn gericht zijn op het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid. Hoewel ze enkele overeenkomsten delen, hebben ze ook unieke kenmerken en doelstellingen. Benieuwd welke praktijk jou het beste past? Leer de voordelen van elk van de twee disciplines en versterk lichaam en geest op een inpirerende reis naar balans. Antoinette de Jong van Pilates Studio To Flow neemt je op zaterdag 11 november, in de bibliotheek van Langedijk, mee in de werelden van Yoga en Pilates.


Aanmelden

Wil je meer weten over de verschillende werelden van Yoga en Pilates? Meld je aan. Je bent van harte welkom op zaterdag 11 november, 11.00 – 12.00 uur in de bibliotheek in Langedijk (Bosgroet 4, Zuid-Scharwoude). De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44.

Health Podium

Vanuit het preventieakkoord Dijk en Waard worden er in najaar 2023 en voorjaar 2024 tal van activiteiten georganiseerd rondom gezondheid. Het Health Podium is één van die activiteiten. Het Health Podium in de Bibliotheek Kennemerwaard is een fysiek podium waar mensen toegang hebben tot informatie en activiteiten die gericht zijn op gezondheid en welzijn. Hier worden workshops, lezingen en bronnen aangeboden om mensen te inspireren en te informeren over een gezonde levensstijl en zelfzorg.