ZUID-SCHARWOUDE – Deze zomer programmeert theater De Binding voorstellingen speciaal voor de allerkleinsten. Dinsdagochtend 21 juli om 10.30 uur is Dikkie Dik en de taart (2+) de eerste in deze reeks. Kom je ook?

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één... Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

‘Dikkie Dik en de taart’ is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik.

Over Kira Kool
Kira Kool is een performer en maakt theater voor kinderen en volwassenen. In 2015 studeerde zij af aan de opleiding Muziektheater. Daarna volgden projecten als Superifcial Supremacy, De Witt of Oranje, IK BEN EEN INTERFACE, CRISPR-CAS en diverse schoolvoorstellingen.

Theater De Binding
Theater De Binding beschikt over middenzaal van 350 stoelen en biedt veel mogelijkheden. De zaal is van alle technische gemakken voorzien en is zeer geschikt voor diverse soorten voorstellingen en congressen. De parkeermogelijkheden bij het theater zijn ruim en gratis.

Gratis koffie, thee en limonade
De kaartverkoop is inmiddels gestart. Toegang €6 voor volwassene en €4 voor kinderen. Na afloop gratis koffie, thee en limonade! Meer informatie over deze voorstelling en kaartverkoop is te vinden op de website van theater De Binding: www.theaterdebinding.nl.