HEERHUGOWAARD - Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de eerste Social Sofa van Dijk en Waard. De betonnen chaise longue wordt door een team van vrijwilligers ingelegd met mozaïek en hebben het tegengaan van sociale verkilling als doel. Niet alleen het plaatsen van de banken zorgt voor sociale verbinding, ook het maakproces. Jij kunt hier als inwoner van Dijk en Waard aan bijdragen!


Draag een steentje bij

Onder leiding van docent Margret Schilder is er samen met leerlingen van Praktijkschool Focus een ontwerp gemaakt, welke door de organisatie van Social-Sofa in mozaïekstenen in de juiste kleuren is voorbereid. Het mozaïeken kost veel tijd en dus is alle hulp van harte welkom.

Elke week wordt er op dinsdagochtend en vrijdagochtend van 10:00 tot 13:00 uur gewerkt aan de Social Sofa in het Atelier van Cool kunst en cultuur. Onder begeleiding van een mozaïek-coördinator ga je samen aan de slag en draag je dus jouw persoonlijke steentje bij aan dit mooie initiatief. Leg jij straks een steentje in het ontwerp van de reiger, de koolvlet of het kolenveld?

Aanmelden

Mozaïek je mee? Meld je dan nu vrijblijvend aan via www.coolkunstencultuur.nl/socialsofa en laat je contactgegevens achter. Cool kunst en cultuur neemt contact met je op over wanneer we met elkaar aan de slag gaan. Dit kan eenmalig zijn als je niet al te veel tijd hebt of wekelijks wanneer je niet te stoppen bent. We ontmoeten je graag!