SINT PANCRAS - Het Beverseizoen is weer voorbij gevlogen, na een warme en zonnige zomer mochten bezoekers op zondag 11 september voor de laatste keer komen zwemmen. Als kers op de taart mocht het personeel van de Bever ook nog eens de 50.000ste bezoeker verwelkomen!

Net als de andere jaren kwam met de maand september ook weer het einde van het Beverseizoen in zicht. De laatste week ging gepaard met de vele activiteiten van de Nazomerfeesten in Sint Pancras. Op de laatste zwemdag kwamen de trouwe gasten de laatste baantjes van het seizoen zwemmen, nog een keertje van de glijbaan en een lekker ijsje eten. Naast alle gewone zwemzaken werd de laatste zwemdag gevierd met een Opblaasbeestenfeest! Iedereen mocht hun eigen opblaasdier meenemen, meedoen met de leuke spelletjes en over de grote stormbaan die in het water lag. Om 15.00 was er nog een parade met alle meegebrachte opblaasspullen: flamingo’s, hamburgers, haaien en unicorns. Ze liepen allemaal mee! Aan het einde van het feest werden er nog prijzen uitgereikt voor de mooiste beesten en kreeg iedereen wat lekkers.

Het was heel gezellig bij de Bever, maar als extra verrassing kwam ook nog eens de 50.000ste bezoeker van 2022 zwemmen! Om 15.00 kwam Charles Campbell, samen met zijn zoons Robert en Antony zwemmen, zoals ze vaak doen. Nietsvermoedend scanden ze hun pasjes bij de kassa en liepen naar binnen, maar wat bleek? Ze waren niet zomaar een bezoeker, maar de 50.000ste! Ze werden onthaald op de toren en kregen van de badjuf een bos bloemen, een Bevertas, een mooie Beverhanddoek en een abonnement voor 2023!

Charles en zijn familie komen uit Noord Ierland, ze zijn naar Nederland gekomen voor zijn werk, aan de Europese School in Bergen. Ze zijn vaak te vinden bij de Bever en komen dan ook regelmatig na school een paar uurtjes zwemmen, een gezellig praatje maken met het personeel en een lekkere tosti eten. Dat zullen ze volgend seizoen nog zeker vaker komen doen! Charles en zijn familie waren erg verrast maar vooral heel blij met het abonnement voor 2023.
Alles bij elkaar was het een geslaagde dag bij Zwembad de Bever en een seizoen om niet te vergeten!


Beverpop

Op zaterdag 17 september gaan de poorten van de Bever nog een keer open voor een knallend eindfeest in de vorm van een festival: BeverPop!
Vanaf 16:00 spelen er lokale bandjes, zijn er leuke spelletjes voor kinderen en natuurlijk zijn er ook lekker hapjes en drankjes.
Iedereen is die dan welkom op het terrein van Zwembad de Bever om te genieten van muziek, bandjes en een DJ. De entree is gratis.

Voor meer informatie over de activiteiten van Zwembad de Bever kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl of op onze social media kanalen! Facebook: https://www.facebook.com/ZwembaddeBever/