LANGEDIJK - Ben je op zoek naar een nieuwe baan, bezoek dan op woensdag 11 januari van 14:00 tot 15:30 uur de Walk&Talk in de Bibliotheek Kennemerwaard, vestiging Langedijk. Walk&Talk is een gratis bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Je doet er inspiratie op voor jouw zoektocht. Elke maand staat een ander thema centraal. Deze keer wordt met elkaar van gedachten gewisseld over nieuwe manieren van solliciteren; het maken van een videopitch of het houden van een presentatie om jezelf eerlijk en goed in de schijnwerpers te zetten.

Elke eerste woensdag van de maand organiseren de bibliotheken Langedijk en Kennemerwaard gezamenlijk een Walk&Talk. Bijeenkomsten voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan. Op een laagdrempelige manier ontmoet je andere werkzoekenden, kan je netwerken en ervaringen delen.

Deelnemen

Meedoen is gratis, maar aanmelden is gewenst. Dat kan via www.bknw.nl/agenda . We zien je graag op woensdag 11 januari om 14.00 uur in de bibliotheek in Langedijk (Bosgroet 4, Zuid-Scharwoude).

Fusie Bibliotheken Langedijk en Kennemerwaard

Vanaf 1 januari 2023 zijn de bibliotheken Langedijk en Kennemerwaard gefuseerd. Walk&Talk is een activiteit waarbij de bibliotheken nu al gezamenlijk optrekken.