LANGEDIJK - Je zoekt een (nieuwe) werkomgeving en wilt goed voor de dag komen. De Walk&Talk kan de eerste stap zijn richting een frisse nieuwe start. Elke eerste woensdag van de maand organiseren de bibliotheken Langedijk en Kennemerwaard gezamenlijk een Walk&Talk. Bijeenkomsten voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan. Op een laagdrempelige manier ontmoet je andere werkzoekenden, kan je netwerken en ervaringen delen. Regelmatig nodigen wij een deskundige uit die vertelt over alle aspecten van werk zoeken en solliciteren. Op woensdag 7 september (14.00 – 15.30 uur) is gecertificeerd kleuradviseur Betty de Roo onze gast.

Gastspreker Betty de Roo
Op woensdag 7 september is Betty de Roo, gecertificeerd kleuradviseur te gast bij Walk&Talk in de bibliotheek in Langedijk. Ga mee op reis door de kleuren en leer hoe je die kennis kunt gebruiken in jouw voordeel. Want de kracht van het dragen van een goede kleur is niet te onderschatten.

Deelnemen

Meedoen is gratis en we vinden het fijn als je je van te voren aanmeldt. Dat kan via www.bknw.nl/agenda. We zien je graag op woensdag 7 september in de bibliotheek in Langedijk (Bosgroet 4, Zuid-Scharwoude).

Fusie Bibliotheken Langedijk en Kennemerwaard
Op 1 januari 2023 fuseren de bibliotheken Langedijk en Kennemerwaard. Walk&Talk is een activiteit waarbij de bibliotheken nu al gezamenlijk optrekken.