HEERHUGOWAARD - Loop je in je dagelijks leven keer op keer tegen dezelfde problemen aan en wil je af van een onbestemd gevoel? Voel je je vaak schuldig en houd je iedereen graag te vriend? Zit je vast in een verkeerde relatie of is de band met je ouders moeizaam? Hoe leer je hiermee omgaan zodat je meer rust in je leven ervaart? Op vrijdag 10 november, 20.00 – 21.45 uur, geeft Stéphanie Lacroix van het team van De Fontein hier een lezing over in de bibliotheek in Heerhugowaard,


Familiesystemen

De boekenserie van De Fontein (geschreven door Els van Steijn) is een enorm succes. Lezers maken daarin kennis met de invloed van het familiesysteem en krijgen inzicht in hoe patronen van generatie op generatie worden doorgegeven en onze relaties, beslissingen en emoties beïnvloeden. Stéphanie Lacroix is werkzaam bij het team van De Fontein en weet op praktische wijze de dynamieken uit het familiesysteem te vertalen naar het dagelijks leven. Op heldere wijze geeft zij inzicht in waar en waarom het in jouw leven soms niet 'stroomt' en helpt op weg naar jouw plek in De Fontein.

Aanmelden

Wil je meer weten over 'Grip in je leven door inzicht in je familiesystemen'? Je bent van harte welkom op vrijdag 10 november in de bibliotheek in Heerhugowaard (Parelhof 1A). De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44. De bijeenkomst is van 20.00 – 21.45 uur.

Health Podium

Vanuit het preventieakkoord Dijk en Waard worden er in najaar 2023 en voorjaar 2024 tal van activiteiten georganiseerd rondom gezondheid. Het Health Podium is één van die activiteiten. Het Health Podium in de Bibliotheek Kennemerwaard is een fysiek podium waar mensen toegang hebben tot informatie en activiteiten die gericht zijn op gezondheid en welzijn. Hier worden workshops, lezingen en bronnen aangeboden om mensen te inspireren en te informeren over een gezonde levensstijl en zelfzorg.