DIJK EN WAARD - Dijk & Waard Events kan terug kijken op een zeer geslaagde eerste dag van Hap & Stap afgelopen zondag. Vanwege de grote animo verleden jaar had de organisatie dit jaar gekozen voor twee dagen. Er was een prachtige wandelroute van 13,8 km uitgezet op zondag 26 juni en a.s. zaterdag 2 juli.


De deelnemers werden afgelopen zondag ontvangen in Cafe De Roode Leeuw met koffie en het traditionele "akkertje gebakje". Het was een fantastische georganiseerde wandelroute door Dijk en Waard met heerlijke gerechten (Grand Cafe Marktzicht voorgerecht, Restaurant De Buizerd tussengerecht en Cafe De Roode Leeuw hoofdgerecht en nazit), zo was de conclusie van iedereen.

Het weer zat mee en het was heerlijk lopen over bruggetjes, langs wateren & grachten en door straatjes waar je normaal nooit komt. Komende zaterdag 2 juli is de tweedee dag van Hap & Stap en er kunnen nog enkele wandelaars zich aanmelden bij de organisatie (bellen/appen) 06-30199497. De kosten voor dit Hap & Stap arrangement is 39,50 per persoon. Je hebt dan wel een unieke, heerlijke, sportieve dag.

Kijk hier voor een leuke video van de eerste dag.