HEERHUGOWAARD - Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Hans uit Heerhugowaard. Winston Gerschtanowitz mocht Hans verrassen met 380.000 euro, hetzelfde bedrag dat studiowinnaar Erik uit Amersfoort won tijdens de spelshow 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.


Winston verraste Hans met het geweldige bedrag. "Ongelofelijk! Dit is echt geweldig" Hans zit nietsvermoedend thuis op de bank als Winston aanbelt. Hij speelt al jaren mee met de Postcode Loterij. Veel wensen heeft hij niet. Maar als Hans iets geks zou moeten noemen dan zou hij graag een vrijstaand huis willen kopen van het gewonnen bedrag.

Ook buren uit Heerhugowaard winnen mee

Hans ontvangt dit geldbedrag omdat Erik uit Amersfoort dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Hans uit Heerhugowaard was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 1701 AW meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 13 deelnemers. Zij winnen allemaal een bedrag van 29.230 euro.

Over 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'

In 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen. 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 2 april wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Nieuw: spelpodcast Koffer 23

Naast het televisieprogramma lanceert de Nationale Postcode Loterij in samenwerking met Tonny Media de nieuwe spelpodcast 'Koffer 23'. In de fictieve spelpodcast 'Koffer 23' kunnen luisteraars Tygo Gernandt helpen om - de door een BN'er gestolen - koffer 23 terug te vinden. Zij maken hiermee kans op 10.000 euro. Onder de verdachten bevinden zich onder anderen André van Duin, Nicolette van Dam en Nasrdin Dchar. De eerste aflevering verscheen op vrijdag 3 maart.