OUDKARSPEL - Of je nu voor een nieuw kapsel gaat, je wenkbrauwen bij wilt werken, het nodige make-up advies wilt of juist kiest voor een nieuwe tattoo, het kan vanaf 1 september allemaal aan de Dorpsstraat 741A in Oudkarspel. Drie Heerhugowaardse onderneemsters openen daar dan een salon waarin men als klant compleet in de watten wordt gelegd in een gezellige en aangename sfeer.


Het is de Heerhugowaardse Silvia die met haar bedrijf SD IBrows, gespecialiseerd in wimper- en wenkbrauwbehandelingen en (semi) permanente make-up, al enige tijd op zoek was naar een mooie locatie om haar werkzaamheden voort te zetten. "Ik werk eigenlijk al jaren vanuit huis, maar zocht eigenlijk naar een mooie locatie welke ook nog een beetje sfeervol is. Ik wilde niet ergens weggestopt zitten op een industrieterrein. Op een gegeven moment kwam dit op ons pad en werd ik, nadat ik was wezen kijken, eigenlijk steeds enthousiaster."

Silvia hakte de knoop door en koos daarna voor personen uit haar directe omgeving om het pand in Oudkarspel samen te runnen. "Miranda ken ik al jaren en heeft ooit al eens tijdens mijn opleiding model gestaan. De klik was er meteen en toen ik zag hoe mooi zij kon tekenen heb ik gezegd dat zij daar meer mee moest doen. Inmiddels is zij met haar onderneming Mia Ink een echte tattoo-topper!" Via Miranda kwam ook kapster Nikita erbij die na haar kappersopleiding in diverse salons heeft gewerkt, maar inmiddels met Nikki's Hair ook een eigen bedrijf is gestart.

Teamgevoel

Zowel Miranda als Nikita zijn razend enthousiast over de toekomstige samenwerking met Silvia. "Het pand staat op naam van Silvia, maar wij huren beiden een mooie ruimte om onze werkzaamheden te doen en daar kijken wij enorm naar uit. We zijn er met z'n drieën van overtuigd dat we elkaar sterker kunnen maken. Behalve dat we gespecialiseerd zijn in ons eigen vakgebied en ons daarin onderscheiden kunnen wij zodoende ook als team fungeren. En dat in zo'n mooi en sfeervol pand! Hoe mooi is het dat je als klant voor het complete pakket kan gaan met het juiste advies over zowel haar, make-up als tatoeages. Wij streven alledrie naar kwaliteit en professionaliteit en dat ook nog eens in een gezellige sfeer. Gezamenlijk gaan we hier iets moois van maken".

Die mogelijkheden liggen er zeker, want het pand ziet er, terwijl men in de afrondenede fase voor de opening zit, nu al heel sfeervol en kleurrijk uit. Ondertussen zijn de drie onderneemsters dan ook al heel actief op de socials zoals Instagram waar men @sd.ibrows, @miaink23 en @nikki_hair kan volgen en er al diverse deel- en winacties zijn te vinden.

Opening

Wie wil kennismaken met SD IBrows, Mia Ink en Nikki's Hair kan dat al op vrijdag 1 september, want dan is vanaf 18.30 uur de officiële opening van het nieuwe pand aan de Dorpsstraat 741A in Oudkarspel. "Die avond leggen wij klanten en belangstellenden al in de watten met een hapje en een drankje, maar bijvoorbeeld ook met een goodie-bag met leuke artikelen en aanbiedingen. Iedereen is dan ook van harte welkom!"