HEERHUGOWAARD - De in de regio zeer bekende zanger/entertainer Robbert van der Steenhoven is zondag plotseling overleden. De 32-jarige zanger, geboren in Alkmaar en woonachtig in Heerhugowaard, trad zaterdagavond nog op tijdens de "Ik Hou Van Holland-party" op het Havenplein in Broek op Langedijk.


Van der Steenhoven maakte sinds 2012 naam in de regio met het zingen van Nederlandstalig repertoire. Enkele bekende nummer van hem zijn: "Liefde is het beste medicijn", "Laat me dansen" en "Samen dromen". Van der Steenhoven vormde samen met Henk Naber het duo "Dwars door Midden" om vervolgens ook als solo-artiest door te breken.

Robbert van der Steenhoven genoot vooral ook bekendheid als huiszanger bij ondermeer Cafe Marlène in Heerhugowaard en Café 't Hartje aan het Alkmaarse Waagplein. Daarnaast trad hij maandelijks op in het welbekende Amsterdamse Café Bolle Jan.

Het optreden zaterdagavond in de feesttent in Broek op Langedijk bleek de laatste show van Robbert van der Steenhoven die slechts 32 jaar mocht worden.