HEERHUGOWAARD - Je zoekt een (nieuwe) werkomgeving en wilt goed voor de dag komen. De Walk&Talk kan de eerste stap zijn richting een frisse nieuwe start. Elke eerste woensdag van de maand organiseren de bibliotheken Langedijk en Kennemerwaard gezamenlijk een Walk&Talk. Bijeenkomsten voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan. Op een laagdrempelige manier ontmoet je andere werkzoekenden, kan je netwerken en ervaringen delen. Regelmatig nodigen wij een deskundige uit die vertelt over alle aspecten van werk zoeken en solliciteren. Op woensdag 5 oktober (14.00 – 15.30 uur) gaan we het samen hebben over het solliciteren van nu.

Solliciteren van nu

Wat zijn de trends van dit moment? Op welke manieren kom je aan een (andere) baan? Misschien is het al een tijdje geleden dat je voor het laatst hebt gesolliciteerd en wil je nu van baan veranderen. Dan is het goed om te weten dat een cv er nu anders uitziet dan pakweg tien jaar geleden. Hoe trek je de aandacht van je toekomstige werkgever? Breng, wanneer je dat wilt, je cv op papier of digitaal mee.

Deelnemen

Meedoen is gratis en we vinden het fijn als je je van te voren aanmeldt. Dat kan via www.bknw.nl/agenda. We zien je graag op woensdag 5 oktober in de bibliotheek in Heerhugowaard (Parelhof 1a).

Fusie Bibliotheken Langedijk en Kennemerwaard

Op 1 januari 2023 fuseren de bibliotheken Langedijk en Kennemerwaard. Walk&Talk is een activiteit waarbij de bibliotheken nu al gezamenlijk optrekken.